Over Geknipt door Corien

Mijn naam is Corien van Benthum. Ik ben al zo´n 30 jaar kapster van beroep. Daarvan ben ik 22 jaar werkzaam als kapster in mijn eigen mooie dorp Beek.

Als kind leek mij het beroep kapster al fantastisch. Iedereen mooi maken of iemand een complete metamorfose geven, en daardoor een heel ander uiterlijk. Het is dan ook een dankbaar beroep. Wat mij ook aanspreekt is de omgang met mensen. Van jong tot oud, ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Het leuke als dorpskapster is dat je langzaam mee groeit met de mensen. Je maakt alles mee van vreugde tot verdriet.

Het pand naast ons woonhuis kwam leeg te staan. Daarmee kwamen er dus nieuwe kansen om samen te gaan met NeNiNi, een tweedehands kwaliteit kledingwinkel, van mijn vriendin. We hadden het er ooit al samen over gehad om onze twee beroepen samen te voegen tot één grote zaak. DUBBELE GEZELLIGHEID!

Ondertussen zijn we zelfs uitgebreid met nog een service. Lott´s of Nails & Beauty voorziet u van prachtige wimpers, wenkbrauwen, nagels, een wax- en/of pedicure behandeling.

Ik denk dat we dan ook trots mogen zijn op ons plekje. Een prachtige plek gelegen bij het bos met alles onder één dak om met een complete look de deur uit te gaan. 

U bent van harte welkom om eens een kijkje te nemen. De koffie of thee staat voor u klaar.

Groetjes,
Corien