Over Geknipt door Corien

Mijn naam is Corien van Benthum. 

Ik heb 35 jaar ervaring in het kappersvak en al 27 jaar in het mooie Beek. Voordat ik mijn eigen kapsalon begon heb ik bij  2 andere salons ervaring opgedaan.      


Als kind leek mij het beroep kapster al fantastisch. Iedereen mooi maken of iemand een complete metamorfose geven, en daardoor een heel ander uiterlijk. Het is dan ook een dankbaar beroep. Wat mij ook aanspreekt is de omgang met mensen. Van jong tot oud, ze hebben allemaal hun eigen verhaal. Het leuke als dorpskapster is dat je langzaam mee groeit met de mensen. Je maakt alles mee van vreugde tot verdriet.

Het pand naast ons woonhuis kwam leeg te staan. Daarmee kwamen er dus nieuwe kansen om samen te gaan met NeNiNi, een tweedehands kwaliteit kledingwinkel. We hadden het er ooit al samen over gehad om onze twee beroepen samen te voegen tot één grote zaak. DUBBELE GEZELLIGHEID!

In de afgelopen jaren zijn we zelfs uitgebreid met nog een service. Lott´s of Nails & Beauty voorziet u van prachtige wimpers, wenkbrauwen, nagels, een wax- en/of pedicure behandeling.

Na 8 jaar alleen te hebben gewerkt in mijn salon, heb ik nu versterking gekregen. Haar naam is Joyce Kersten, een  all round kapster met veel ervaring in het knippen van jong tot oud en van man en vrouw. 

Ik denk dat we dan ook trots mogen zijn op ons plekje. Een prachtige plek gelegen bij het bos met alles onder één dak om met een complete look de deur uit te gaan. 

Samen hopen we iedereen van dienst te kunnen zijn, kom gezellig een keertje langs!

Groetjes,
Corien