Hair Styling Producten

Product bestellen

Het is mogelijk om de producten gratis op te halen. Liever dat het verzonden wordt? Geen probleem, er komt alleen €7,20 verzendkosten bij.

Fixing

Fixing Whipcream is een haarmousse met een zeer sterke holdfactor 5. De formule bevat verder een UV-filter om bescherming te bieden tegen de invloeden van oa de zon.

€15,95

Fixing Spray Shaper is een hairspray met een zeer sterke holdfactor 5. De formule bevat verder een UV-filter om bescherming te bieden tegen de invloeden van oa de zon.

€15,95Forming

De Forming Spray Shaper is een flexibele hairspray met een holdfactor 4.

€15,95

Forming Whipcream is een flexibele haarmousse met een holdfactor 4.


€15,95

Matt Paste is een stylingpaste met een stevige holdfactor 4 en een matte finish.


€15,95

Thrill Or Chill is a fiber jelly wax met een holdfactor 4. Thrill or Chill geeft je de mogelijkheid om het haar te restylen gedurende de dag.


€15,95

Waste of Paste is a fiber-stylingpaste met een stevige holdfactor 4 en een glanzende finish. 


€15,95

Pearl Designer is een gel/wax welke een medium hold heeft en glans geeft aan het haar.


€15,95

Texture

De Twirl & Curl is een product speciaal voor mensen met natuurlijk gekruld of gepermanent haar die de krullen willen ondersteunen. Deze krullencreme kan gebruikt worden op droog of handdoekdroog haar en heeft een zeer lichte verzorging.

€15,95Hotworks is een heatprotector spray met een medium versteviging. Ideaal in combinatie met het gebruik van warmte styling tools zoals de krul- en stijltang. 150ml. 


€15,95

Volume

DRY Shampoo: deze droog shampoo heeft een invisible formula waardoor de spray geen waas achterlaat in het haar. DRY Shampoo geeft fris haar en volume.


€15,95

De Dry Texture Spray is een lichte spray voor immens volume en textuur, geeft een matte finish en flexibele houdbaarheid. 

Gebruik voor volume: spray op de aanzet en masseer door het haar. 

Gebruik voor textuur en volume: spray over de lengte en punten en kneed het haar in gewenst model.  


€15,95

Rootlifter mousse geeft volume vanaf de aanzet van het haar/ Het geeft meer volume dan een traditionele haarmousse. 
 

€15,95

Creeer een beach look met de Seasalt Spray. Spuit het op droog haar op de aanzet en modelleer het haar met de vingertoppen.


Voor extra volume of ruige textuur; föhn het haar.

€15,95

Blowdry Mist: Speciaal voor föhn-, scrunch- en watergolftechnieken. Zorgt voor een goede versteviging. Geeft het haar volume en glans. Holdfactor 4.


€15,95

Shine

Polisher is een stylingcream met een holdfactor 2 en een zeer glanzende finish. Polisher is ook ideaal in gekruld haar. 


€15,95Hard

De Hard Spray Shaper is een hairspray met een extreme holdfactor.


€15,95De Hard Gel is een gel met een extreme hold factor. 


€15,95De Hard Paste is een styling paste met een zeer sterke holdfactor 5 en heeft een glanzende afwerking.


€15,95

Color Keeper Range

Color Keeper Shampoo is voor gekleurd haar en heeft het Color Protein Complex met oa. extracten van zonnebloemolie om te voorkomen dat de kleur snel verdwijnt en de glans wordt behouden. Een speciaal UV-filter voorkomt de negatieve invloed van ultraviolette straling.


€15,95Finnley's Color Keeper Leave-in voor gekleurd haar is een masker in een spray. De hydraterende intensieve behandeling geeft een zacht en glad haar en voorkomt kleurverlies. 


€15,95

Silver Care Range


De producten neutraliseren de gele ondertonen in het haar met als resultaat een mooie blonde, grijze of parelwitte kleur met ultieme glans.


 Let wel op: als je heel enthousiast bent met het gebruik van deze producten krijgt je haar een blauwe/violet gloed.

Finnley's Silver Shine Shampoo neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar.

€15,95

Finnley's Silver Shine Mask. 

€15,95

Finnley's Silver Shine Mousse neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar. De mousse heeft een lichte versteviging.  

€15,95Hair Repair Range

Het Liquid Silk Serum, is een lichtgewicht leave-in serum, de ideale haarverzorger voor ieder haartype. Beschermt het haar, geeft zonnige glans door het haar te polijsten en maakt het haar zijdezacht. Het haar blijft luchtig. 

Gebruik een kleine hoeveelheid in handdoekdroog of droog haar voor superglans en verzorging.


€15,95


Finnley's Silver Shine Mousse neutraliseert de gele tinten in je witte, blonde of grijze haar. De mousse heeft een lichte versteviging.  

€15,95

Curl Control Range

Natuurlijk krullend of gepermanent haar is op zijn mooist als het veerkrachtig valt. De Curl Control Shampoo is voor de verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht.


€15,95

De Curl control Mask is voor de extra verzorging van natuurlijk krullend en gepermanent haar. Milde ingrediënten in combinatie met het unieke natuurlijke Proteïne zorgen voor elasticiteit, glans en veerkracht. Het Finnley's Curl Control Mask is verkrijgbaar in 200ml en voor professioneel gebruik in 500ml. 


€15,95

Speed Treatment 

SPEED TREATMENT is een kleurbeschermende uitspoelbare intensieve kuur. Bescherming tegen kleurvervaging. Geeft het haar een mooie glans en is gemakkelijk door te kammen zonder het te verzwaren.


€15,95

Day 2 Day Range 

Finnley's Detangle Me is een verzorgende ontwarrende leave-in spray welke dagelijks gebruikt kan worden en niet verzwaard. 

Goed schudden voor gebruik.


€15,95

Scalp Control Range


Finnley's Derma Control shampoo zorgt er voor om de ontregelde functies van de huid te helpen voorkomen. Zo kan er roos of overmatige talgafscheiding optreden wanneer de hoofdhuid ontregelt is. Als men regelmatig met de Derma Control Shampoo het haar en de huid wast, zullen de problemen aanzienlijk verminderen en/of verdwijnen. 


€15,95

Argan Blend Oil 

Argan Blend Oil, een lichtgewicht, snel opnemende olie mix van Argan Oil. Speciaal ontwikkeld om dof en beschadigd haar te herstellen en verzorgen. De olie zorgt voor een prachtige glans en beweging in het haar. Tevens een geschikte olie als bescherming tegen de hitte van stylingtools.

Gebruiksaanwijzing: Een kleine hoeveelheid door de handen verdelen, vervolgens gelijkmatig over nat of droog haar verspreiden. Stylen zoals gewoonlijk. 


€15,95

Totex 

Clay is een kleiachtige wax voor een stevige hold. Het product geeft het haar een langdurige hold en beschermt het haar tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Extra Strong is een wax voor een extra sterke hold. Het product houdt het haar langdurige in model en beschermt het haar tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.


Stronge Matte 
is een sterke styling wax voor een matte look. Het product geeft het haar een sterke hold met een matte look en beschermt het haar tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.


Matte 
is een wax voor een stevig fixatie met een matte look. Het product houdt het haar in model en geeft het haar een natuurlijk matte look.


€6,95

Argan Haircare Serum


€13,95

Geknipt door Corien

Producten bestellen? Dit kan door middel van het contact formulier bovenaan de pagina.

Het is mogelijk om de producten gratis op te halen. Liever dat het verzonden wordt? Geen probleem, er komt alleen €7,20 verzendkosten bij.